SIERRA ROZAS arquitectes es un taller d'arquitectura dedicat a projectes d'Arquitectura y Urbanisme, centrant majoritàriament la seva feina en la projectació i construcció d'edificis d'àmbit públic.

L'estudi neix l'any 2001, quan els arquitectes Antonio Sierra i Ana Belén Rozas s'associen per a formar Sierra Rozas Arquitectes amb la seva seu principal a Barcelona.

Desenvolupem la nostra feina amb uns principis basats en el rigor conceptual i constructiu i la permanent recerca, reflexió i observació d'alló gran i alló petit.

Motivats per una inquietud permanentment i en constant evolució, fem una aposta pel projecte entès com aquella peça feta, necessariament, a mida del lloc entenent la professió quasi en termes d'artesania conceptual. Una preocupació constant per donar amb la solució arquitectònica precisa a base d' aconseguir l'equilibri entre forma entesa com a integració en el entorn, funcionalitat i costos.

Ens agrada parlar en termes de càlid, fred, obert, tancat, aspre, suau, rugos, llum, ombra... com a matèria prima amb la que perfilem i modelem les nostres intervencions. Apostem per la necessitat del constant diàleg entre present i passat per analogia o contrast, per la innovació i sostenibilitat i per la constant experimentació en els aspectes constructius i tecnològics. Creiem plenament en la rigorositat execució tècnica de l'obra. I considerem l'usuari final com la peça clau que acaba de dar el sentit últim, transformant, interpretant, personalizant i vivint l'edifici.

El nostre treball ha estat publicat en importants revistes especialitzades i mitjans de comunicació general. Hem obtingut diversos premis i les nostres obres han estat seleccionades per a fires i exhibicions com la II i III Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i, els premis Arquitectura Plus.

Recentment hem estat inclosos dins la Guia d'Estudis d'arquitectura 2017-2018, editada per Promateriales, com a un dels 379 principals estudis d'àmbit nacional.